Workshops / Bootcamps

Welkom bij Latin Club Fiesta – waar ritme en feest elkaar ontmoeten.

Klaar om uw zakelijke evenement op te fleuren met een meeslepende Latijns-Amerikaansesfeer? Zoek niet verder! Bij Latin Club Fiesta zijn we gepassioneerd om de gezelligheid van salsa en de aanstekelijke beats van Latijns-Amerikaanse muziek naar uw bijeenkomsten te brengen. Of u nu een teambuilding workshop, een thema bedrijfsfeest of gewoon een onvergetelijke leuke dag plant, wij staan ​​voor u klaar!

Onze reis:

Latin Club Fiesta is sinds 2006 een uitblinker in de entertainmentindustrie. In 2016 hebben we een transformatie doorgemaakt toen nieuwe eigenaren nieuwe energie en ideeën naar de dansvloer brachten. Met jarenlange ervaring hebben we entertainment en de kunst van het organiseren naadloos gecombineerd. Dansen, plezier en meer:

Onze belangrijkste focus ligt op salsadanslessen, waarbij we je pittige bewegingen leren die elk feest opfleuren. Maar dit is nog maar het begin. Onze specialiteit is het vermogen om boeiende evenementen te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Vanaf het moment dat je door onze deur loopt, neemt ons professionele team het roer over en zorgt voor elk detail, van vrolijke Latijns-Amerikaanse muziek gedraaid door onze dj’s tot opwindende livemuziek van een professionele band. . Als onderdeel van onze full service kunnen wij ook catering verzorgen om uw gasten te laten geniet van heerlijk Latijns-Amerikaans eten en drinken.

Perfecte samenwerking:

De ideale klant voor Latin Club Fiesta is een bedrijf zoals u, een bedrijf dat de levendige sfeer van de Latijns-Amerikaanse cultuur naar hun evenement wil brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de perfecte mix van dans, muziek en entertainment om uw zakelijke bijeenkomsten onvergetelijk te maken. Of u nu een klein team van 25 mensen bent of een bloeiende organisatie van 500 mensen, wij passen onze diensten graag aan uw behoeften aan.

Waarom kiezen voor Latin Club Fiesta?

Boeiende dansworkshops: betrek uw team bij levendige dansworkshops die de teamgeest verhogen en creativiteit stimuleren.

Naadloze evenementenhosting: wij zorgen voor alle evenementenarrangementen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en de stress eruit kunt halen. Als onderdeel van onze full service kunnen wij ook catering verzorgen om uw gasten te vermaken met heerlijk Latijns-Amerikaans eten en drinken.

Latin Party op maat: van decoratie tot entertainment, we ontwerpen een Latin themafeest dat past bij uw visie.

ONVERGETELIJKE HERINNERINGEN: Kijk hoe je collega’s dansen, lachen en verbinden om herinneringen te creëren die nog jaren meegaan.

Ontketen je ritme:

Brengt u de geest van Latijns-Amerika in het hart van Nederland. Mis de kans niet om uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen met de levendige ervaring van Latin Club Fiesta.

Bereid je voor op een speciaal feest!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en om te bespreken hoe we een evenement kunnen organiseren dat indruk zal maken op uw bedrijf.

backoffice@latinclubfiesta.nl o.v.v. bedrijfsfeest