Nieuwsbrief & FAQ

Hola Latin Club Fiesta familie,

Welkom bij de leukste dansschool van Haarlem en Hoofddorp. Hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op backoffice@latinclubfiesta.nl

FAQ

Mag ik me wel alleen inschrijven? Ik heb geen vaste danspartner?

Ja, dat mag. Let wel, dat je voor het samen dansen een partner nodig hebt. We zullen dus exact gelijke aantallen proberen te maken. Je mag zelf op zoek naar een partner, of wij koppelen je aan een andere solo inschrijver. Gedurende de les rouleren we, dus je leert met iedereen dansen.

Wanneer moet ik me afmelden?

Wanneer je moet werken, een andere afspraak hebt of wellicht ziek bent. Met spierpijn van de dag ervoor kun je prima dansen, maar ben je ziek en heb je koorts? Blijf dan thuis. Meld het ons uiterlijk 5 uur voor aanvang van de les. Zo kunnen wij de aantallen hopelijk gelijk maken. 

Kan ik een drankje bestellen in de pauze van de les of moet ik mijn eigen drinken meenemen?

De bar is weer open en verwelkomt je graag. In tegenstelling tot de sportschool is het hier dus niet toegestaan om eigen drank mee te nemen. 

Er zijn geen 12 leerlingen in mijn klas. Wat nu?

Wij communiceren regelmatig hoeveel inschrijvingen we per groep hebben. Zo weet je al snel of je les doorgaat of niet. Zijn er nog mensen in je omgeving die mee kunnen dansen? Nieuwe leden blijven welkom!

Kan ik mij als Hulp-dame of Hulp-heer opgeven?

 Cursisten van LCF met een hoger niveau kunnen worden ingezet als hulp in een les.  Hulp van buiten de dansschool is mogelijk tegen een gereduceerd tarief, maar heeft wel de regel dat zij aantoonbaar boven de stof moeten staan. Meld je dus gerust bij een docent!

Kan ik als Hulp-dame of Hulp-heer nog altijd meedoen?

Nee, dit kan helaas niet altijd. Het kan voorkomen dat meerdere mensen zich tegelijk afmelden voor een les. Uiteraard doen wij ons best om alles aan te vullen, maar het kan voorkomen, dat je als hulp wordt afgebeld. Aangezien afmelden tot 5 uur voor de les kan, zal je tijdig worden gewaarschuwd. Let op! Iemand met een onbeperkt abonnement is gewoon een betalend lid, dus valt niet onder deze regel.

Kan ik een proefles doen?

Ja, dat is mogelijk. Geef je op via de site of een mailtje. Zet duidelijk in de omschrijving wat je niveau is, zodat indeling goed mogelijk is. De kosten voor een proefles bedragen EUR 15,-. Bij inschrijving voor een cursus krijg je deze kosten weer retour.