Dansstijlen

Salsa Oorspronkelijk komt de muziek uit Cuba. Salsa kent vele stijlen en vormen. Het is een dans die je vooral samen in koppels danst, zodat je samen kunt genieten van de aanstekelijke, opzwepende ritmes van de muziek. LatinClubFiesta geeft les op verschillende niveaus. We  leren je niet alleen pasjes, maar vooral ook plezier maken met je danspartner! Door een duidelijke uitleg en heldere opbouw, kun je al snel lekker meedoen op de dansvloer, waar dan ook ter wereld.

Bachata Deze dansstijl komt oorspronkelijk van de Dominicaanse Republiek en kent vele variaties. De muziek is meestal vrolijk, met een duidelijk ritme en vaak wat langzamer dan salsa. Ook hierbij dans je samen in koppels. Bij LatinClubFiesta kun je binnen enkele lessen besmet raken met het Bachata virus en met leuke, toepasbare combinaties los gaan op de dansvloer!

Kizomba – De dansstijl is afkomstig uit Angola en betekent ‘feest’. In de jaren 80 en 90 werd deze dans ook buiten het land bekend. Het is een vloeiende dans, die je in koppels danst en wordt ook wel de Afrikaanse Tango genoemd. LatinClubFiesta werkt samen met verschillende docenten om je een gevarieerd programma te geven.